Lainalaskuri – asuntolainalaskuri netissä

Asuntolaina – lainalaskuri

Asuntolainaa hakemassa tai vanhaa lainaa kilpailuttamassa? – lainalaskuri voi olla käytännöllinen apuväline jolla voit tutkia paljonko lainaa voit saada sekä etsiä edullisen vaihtoehdon lainantarpeitasi vastaamaan.

 

Lainalaskuri – yhdellä hakemuksella parhaat tarjoukset

On olemassa eräs hyvä lainalaskuri joka säästää aikaa ja vaivaa. Tämä palvelu kilpailuttaa lainasi puolesi ja sinun tarvitsee vain täyttää yksi hakemus ja saat useiden pankkien lainatarjouksista parhaat sähköpostiisi. Kyseinen palvelu on täysin ilmainen ja voi säästää sinulta useiden tuntien työn.

Klikkaa tästä ja kokeile yllämainittua lainalaskuri -palvelua… (palvelu on ilmainen)

Lainalaskuri – mitä kannattaa huomioida?

Sinun tulisi olla selvillä koroista, marginaalista sekä maksettavasta lainaerästä. Ja eräs tärkeimpiä asioita on löytää pankki johon voit luottaa. Lainalaskuri on helppo työkalu jolla voit nopeasti nähdä paljonko lainaa sinun kannattaa ottaa ja lainalaskin antaa sinulle jotain suuntaa siitä kuka pystyy antamaan parhaimmat tarjoukset ja millä ehdoilla saat lainaa. Vertailu eri pankkien välillä siis kannataa ehdottomasti tehdä.

Jos haluat ostaa uuden asunnon, ei kannata hätiköidä vaan verrata ensin lainoja pankkien asunto lainalaskuri -palveluilla jotka löytyvät pankkien nettisivuilta. Aina kannattaa verrata muutamaa pankkia ennenkuin varaa ajan pankkiin lainaneuvotteluihin koska näin sinulla on aina vertailutietoa ja voit saada kilpailutettua lainasi edullisemmaksi vetoamalla toisen pankin tarjoukseen.

Jos sinulla on jo asuntolainaa, on syytä silloin tällöin kilpailuttaa lainasi ja parhaimmillaan voit saada suuria säästöjä. Joskushan nykyinen pankkisi ei välttämättä halua tulla vastaan lainoissa…paitsi jos kerrot että olet saanut paremman lainatarjouksen toisesta pankista. Joku voisi sanoa tätä kiristykseksi mutta tosiasiassa pankit tahtovat pitää asiakkaansa ja jos voit rehellisesti sanoa että toisen pankin kautta lainasi tulee edullisemmaksi, on todennäköistä että pankkisi tahtoo tehdä uuden tarjouksen lainoistasi.
Lainalaskuri – kilpailuta ja säästät

Vaikka olisit jo löytänyt uuden asunnon ja haluaisit saada lainaa nopeasti pankista, malta mielesi. Vaikka olisit tällä hetkellä tietyn pankin asiakkaana, se ei tarkoita että asuntolaina tulisi parhailla ehdoilla juuri tuosta pankista. Lainalaskuri joka löytyy pankkien sivuilta antaa hyvää viitettä millaisilla ehdoilla saat lainaa mutta mainitsimme jo aiemmin että on olemassa lainalaskuri -palvelu jonka kautta voit kilpailuttaa asuntolainasi lähes automaattisesti.

Kokeile palvelua tästä täysin ilmaiseksi…

 

Lainalaskuri – vertailu ei maksa

Asuntolaina on siis hyvin suositeltavaa kilpailuttaa aika ajoin. Kannattaa yrittää ymmärtää että jos lainat jäävät kilpailuttamatta, voi turhaan maksaa ylimääräistä monen vuoden ajan jos jokin muu pankki olisi tarjonnut lainaa halvemmalla. Lainalaskuri voi olla erittäin hyödykäs apuväline jos haet uutta lainaa tai kilpailutat vanhaa.

lainalaskuriLainalaskuri – etusivulle

Muuta luettavaa